Αποδοκιμάστηκε ο Βουλευτής Τρικάλων του ΠΑΣΟΚ Χρήστος Μαγκούφης στην Αγναντιά

15 Αυγούστου 20110 σχόλια


Ο κόσμος αποδοκίμασε έντονα τον Βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Χρήστο Μαγκούφη στην Αγναντιά Καλαμπάκας και αυτός μετά τον χαιρετισμό του σήκωσε την παρέα του και …χόρεψαν στο ετήσιο πανηγύρι ,πραγματοποιήθηκε χθες βράδυ στον προαύλιο χώρο του Δήμοτικου σχολείου της Αγναντιάς του Δήμου Καλαμπάκας, όπου και συγκεντρώθηκαν εκατοντάδες άνθρωποι για να διασκεδάσουν, χορεύοντας, ακούγοντας το κλαρίνο του Χρήστου Κιτσόπουλου και την υπέροχη φωνή της Ράνιας Χελιδώνη.

Η πρόεδρος του Εκπολιτιστικού Συλλόγου Αγναντιάς Μαρία Λιακοκώτσια καλωσόρισε τον κόσμο και τους ευχήθηκε καλή διασκέδαση.

Αμέσως μετά έδωσε τον λόγο στον Αντιδήμαρχο Καλαμπάκας Ευθύμιο Ζήκο παρόλο που στην εκδήλωση παρευρίσκονταν ο Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Χρήστος Μαγκούφης.

Ο Αντιδήμαρχος στον σύντομο χαιρετισμό του στάθηκε στην άριστη συνεργασία του Δήμου Καλαμπάκας με τον τοπικό πολιτιστικό σύλλογο, ενώ στην συνέχεια πήρε τον λόγο πρώην πρόεδρος της Αγναντιάς όπου και κάλεσε όλους για να βρεθεί τρόπος ώστε να μάθει η νεολαία την ιστορία του τόπου.

Το μικρόφωνο δόθηκε για τον τελευταίο χαιρετισμό στον Χρήστο Μαγκούφη ο οποίος με το που ξεκίνησε να μιλάει ξεσηκώθηκε ο κόσμος και άρχισε να τον αποδοκιμάζει εντόνως.

Ο κ. Μαγκούφης απτόητος συνέχισε και από το μικρόφωνο απευθυνόμενος στον κόσμο είπε «Το να μας αποδοκιμάζουν ακόμα και το να μας γιαουρτώνουν είναι σημάδια της Δημοκρατίας» δικαιολογώντας μ`αυτήν την φράση τους συγκεντρωμένους ενώ συνέχισε λέγοντας πως «είναι φυσιολογικές οι όποιες διαμαρτυρίες αυτό τον καιρό από τους πολίτες που περνούν δύσκολες στιγμές και όλοι μαζί θα ξεπεράσουμε τα προβλήματα.»

Στον επίλογο του χαιρετισμού του ο Βουλευτής και παρά τις παρατεταμένες αποδοκιμασίες είπε «Παρά τις όποιες διαμαρτυρίες σας εγώ σας αγαπώ».(!!!)

Ο χαιρετισμός του κ. Μαγκούφη κράτησε περίπου 2 λεπτά και ήταν κάτω από τις συνεχείς αποδοκιμασίες των συγκεντρωμένων.

Προς γενική έκπληξη των πάντων αντί να αποχωρήσει ο Βουλευτής σήκωσε την παρέα του και …χόρεψε στην πίστα για περίπου μισή ώρα.(!!!)

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο: :
 
Copyright © 2014. ΠΙΑΣ ΤΟ ΑΥΓΟ ΚΑΙ ΚΟΥΡΕΥΤΟ™ -Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος