Τρικαλινός ο αστυνομικός που έπεσε νεκρός στο μακελειό της Αθήνας

2 Μαρτίου 20110 σχόλια


Αύριο το μεσημέρι η κηδεία του δολοφονημένου Τρικαλινού Αστυνομικού Συγκλονισμένη παραμένει η Τρικαλινή κοινωνία από τη δολοφονία του 22χρονους αστυνομικού Γεώργιου Σκυλογιάννη χθες στου Ρέντη. Ο 22χρονος που κατάγεται από το Κεφαλόβρυσο, έχασε τη ζωή του στη γνωστή πλέον αιματηρή συμπλοκή μεταξύ ληστών και αστυνομικών στην οποία σκοτώθηκε ακόμη ένας 23χρονος αστυνομικός.


Αύριο το μεσημέρι, θα γίνει από τον Ιερό Ναό του Αγίου Αθανασίου Μπάρας, η κηδεία του δολοφονημένου Τρικαλινού Αστυνομικού με την σορό να μεταφέρεται σήμερα στην οικία του.

Οι πρώτες πληροφορίες για Τρικαλινό Αστυνομικό στο μακελειό της Αθήνας, ήρθαν τρεις ώρες μετά την δολοφονία και άργησε ακόμη περισσότερο η επίσημη επιβεβαίωση της ΕΛ.ΑΣ. για το δυσάρεστο μαντάτο που συγκλονίζει από χθες το βράδυ τα Τρίκαλα.

O 22χρονος Αστυνομικός, παιδί πολυμελούς οικογένειας βιοπαλαιστών των Τρικάλων, βιοπαλαιστής και ο ίδιος μέχρι την ένταξη του στην ΕΛ.ΑΣ., αναφέρεται από όλους ως ένα παιδί με πολύ φιλότιμο και από τα καλύτερα παιδιά της πόλης.

Τραγικές φιγούρες οι γονείς του που κλήθηκαν να μεταβούν στην Αθήνα για να φέρουν την σορό του παιδιού τους πίσω σε φέρετρο με την γαλανόλευκη αλλά και τα 4 αδέρφια του που δεν πρόλαβαν να χαρούν την επιτυχία του αδερφού τους να εξασφαλίζει ένα μεροκάμματο…

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο: :
 
Copyright © 2014. ΠΙΑΣ ΤΟ ΑΥΓΟ ΚΑΙ ΚΟΥΡΕΥΤΟ™ -Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος