Απόλύση 120 εργαζομένων στην COSMOTE

2 Μαρτίου 20110 σχόλια



Ανακοινώθηκαν απολύσεις 120 εργαζομένων

Ξεκίνησαν τα όργανα απο την COSMΟΤΕ...

Aπό olatablog.blogspot.com

Η Διοίκηση της COSMOTE, παρόντος του Προέδρου και Δ/ντος Συμβούλου ΟΤΕ κ. Τσαμάζ, ανακοίνωσε σήμερα στο Σύλλογο Εργαζομένων COSMΟΤΕ τη στοχευμένη απόλυση 120 εργαζομένων της Εταιρείας, όπως αναφέρει ανακοίνωση της ΟΜΕ-ΟΤΕ....



Όπως σημειώνει "όταν μια τόσο κερδοφόρα επιχείρηση με έναν εκ των βασικών μετόχων της, το Ελληνικό Δημόσιο, με 2 δις ετήσιο κύκλο εργασιών και μισθολογικό κόστος από τα χαμηλότερα στη παγκόσμια αγορά, προχωρά σε τέτοιες ενέργειες τότε κανένας ΄Ελληνας εργαζόμενος δεν μπορεί να είναι σίγουρος για το επαγγελματικό του αύριο.

Σε περίοδο έκρηξης της ανεργίας δεν μπορεί και δεν πρέπει να συμβαίνουν τέτοιες ενέργειες που μόνο αποτέλεσμα έχουν τη δυστυχία ανθρώπων και τη μεγιστοποίηση των κερδών της Deutsche Telekom. Καλούμε την Κυβέρνηση να αναλάβει τις ευθύνες που της αναλογούν.

Καλούμε τη ΓΣΕΕ, το ΕΚΑ και τα Σωματεία των Επιχειρήσεων του κλάδου να αντιδράσουν άμεσα γι΄αυτή την εξέλιξη. Για την ΟΜΕ-ΟΤΕ είναι αυτονόητη η με κάθε τρόπο δυναμική και αγωνιστική αντίδραση ώστε να μη περάσει αυτή η επιλογή της Διοίκησης της COSMOTE.


Καλούμε τους εργαζόμενους του Ομίλου ΟΤΕ σε αγωνιστική ετοιμότητα."

Σε 24ωρη προειδοποιητική απεργία προχωρούν την Παρασκευή 4 Μαρτίου οι εργαζόμενοι στον ΟΤΕ, ενώ οι συνάδελφοί τους της Cosmote προσανατολίζονται στην πραγματοποίηση 48ωρης απεργίας αύριο και μεθαύριο.Οι εργαζόμενοι διαμαρτύρονται για τις 120 απολύσεις από την Cosmote τονίζοντας ότι με το κλείσιμο καταστημάτων και την κατάργηση τμημάτων από τα καταστήματα «Γερμανός» άλλα 80 άτομα θα πάρουν τον δρόμο της ανεργίας, ενώ αντιδρούν και στις περικοπές μισθών και υπερωριών που εντάσσονται στα μέτρα μείωσης του μισθολογικού κόστους που ανακοίνωσε προχθές ο ΟΤΕ.


Μοιραστείτε αυτό το άρθρο: :
 
Copyright © 2014. ΠΙΑΣ ΤΟ ΑΥΓΟ ΚΑΙ ΚΟΥΡΕΥΤΟ™ -Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος