Τρώτε χόρτα, για να κάνετε κορίτσια

9 Ιανουαρίου 20110 σχόλια





Οι μητέρες, που κάνουν διατροφή πλούσια σε φρούτα, λαχανικά και ρύζι, είναι πιο πιθανό να γεννήσουν κοριτσάκια, σύμφωνα με μια νέα μελέτη, που έγινε, ώστε να βοηθήσει τους γονείς να προκαθορίσουν – όσο αυτό είναι δυνατό – το φύλο του παιδιού τους.

Η Ολλανδοί ερευνητές ζήτησαν από 32 γυναίκες, που είχαν ήδη ένα αγοράκι, να δοκιμάσουν να κάνουν διατροφή με υψηλή περιεκτικότητα σε ασβέστιο και μαγνήσιο, ώστε να γεννήσουν κοριτσάκι.

Αυτό σήμαινε ότι φαγητά όπως οι σαλάτες με τυρί, τα βραστά λαχανικά και το ρυζόγαλο, θα ήταν μέρος της καθημερινής τους διατροφής. Τρόφιμα σαν τις πατάτες και τις μπανάνες, που έχουν μεγάλη περιεκτικότητα σε κάλιο, πιστεύεται ότι, όταν καταναλώνονται συχνά, οδηγούν στη γέννηση αρσενικών παιδιών. Έτσι, οι συγκεκριμένες γυναίκες, απέφευγαν την κατανάλωσή τους.

Το αποτέλεσμα αυτού του πενταετούς προγράμματος ήταν, ότι οι 26 από τις γυναίκες έκαναν κορίτσια και μόνο οι 6 γέννησαν αγόρια! Βέβαια, οι συγκεκριμένες μητέρες κλήθηκαν επίσης να προσπαθήσουν να συλλάβουν σε μια συγκεκριμένη χρονική στιγμή του κύκλου ωορρηξίας τους.

Παρ'όλα αυτά, οι επιστήμονες είναι πεπεισμένοι ότι για το αποτέλεσμα ήταν υπεύθυνη αποκλειστικά και μόνο η διατροφή που ακολούθησαν οι γυναίκες, το χρονικό διάστημα μέχρι τη σύλληψη του παιδιού τους.
Μοιραστείτε αυτό το άρθρο: :
 
Copyright © 2014. ΠΙΑΣ ΤΟ ΑΥΓΟ ΚΑΙ ΚΟΥΡΕΥΤΟ™ -Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος