Τα... 7 κακά των Ελλήνων όταν πηγαίνουν σε μια ταβέρνα.

30 Αυγούστου 20100 σχόλια

1. Όταν σου δίνουν το μενού με τα φαγητά μη λες: "Δεν μας λες καλύτερα τι έχεις για να μην κοιτάζουμε τον κατάλογο". Μα γι'αυτό στον έδωσα τον κατάλογο για να δεις τι έχουμε και σε τι τιμές τα έχουμε.
2. Πελάτης: "Φερε μας μερικές πατάτες" (Μερικές??Πόσες δηλαδή?)

3. "Φέρε μας καμιά μπύρα" (Κι εγώ ο άμοιρος σερβιτόρος πρέπει να καταλάβω ότι λέγοντας "καμιά μπύρα", εννοείς 2 ή τρεις μπύρες.

4. Πελάτης: "Φέρε μας την πιο παγωμένη μπύρα που έχεις". Ναι, θα πάω να κάνω διαγωνισμό μπύρας για να βρω την πιο παγωμένη. Υπάρχει και η άλλη εκδοχή: " φέρε μας μπύρες από αυτές που βρίσκονται μέσα μέσα στο ψυγείο". Να σας ενημερώσω λοιπόν, ότι η ψύξη σε ένα ψυγείο αναψυκτικών είναι παντού η ίδια!

5. Πελάτης: "Φέρε μας κι ένα νερό ούτε πολύ κρύο, ούτε πολύ ζεστό". Αυτό πάλι πώς θα το καταφέρω ο άμοιρος σερβιτόρος??? Σερβιτόρος είμαι όχι ταχυδακτυλουργός!!

6. Στο τέλος κάθε παραγγελίας ο Έλληνας πελάτης λέει: "Φέρε μας αυτά και βλέπουμε". Αυτό ξέρετε τι σημαίνει? Σημαίνει ότι καθώς τους πηγαίνεις τα διάφορα ορεκτικά, ό,τι δοκιμάσουν και τους αρέσει θα στο ξαναπαραγγείλουν: " Μας φέρνεις άλλο ένα τζατζίκι? Μας φέρνεις άλλες δύο πατάτες? Μπορούμε να έχουμε άλλη μία μερίδα κολοκυθάκια? (Και μάλιστα τα θέλουν και αμέσως!! Ξέρετε, υπάρχουν κι άλλοι πελάτες που περιμένουν να φάνε, δεν είστε μόνο εσείς).

7. Πελάτης: "Σε πόση ώρα θα είναι έτοιμα? θα αργήσουν?" (Μόλις είναι έτοιμα θα σας τα φέρω. Εκτός κι αν τα θέλετε μισοψημενα!)

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο: :
 
Copyright © 2014. ΠΙΑΣ ΤΟ ΑΥΓΟ ΚΑΙ ΚΟΥΡΕΥΤΟ™ -Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος