Μιλάτε ελεύθερα, δεν θα πάθουμε καρκίνο απο την χρήση κινητού!!

26 Δεκεμβρίου 20090 σχόλια



Κατά τα πορίσματα ερευνών που διενήργησε η Ευρωπαϊκή Επιτροπή και το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο δεν συνδέεται η χρήση των κινητών τηλεφώνων με προβλήματα υγείας.

Το σχετικό έγγραφό της (25/11/2009) που έφτασε στα χέρια μας από την Ένωση Εταιρειών Κινητής Τηλεφωνίας αποδεικνύει πως επιστημονικές μελέτες δεν συνδέουν την έκθεση του πληθυσμού σε ραδιοκύματα με επιπτώσεις στη δημόσια υγεία και, επίσης, πως δεν υπάρχουν επιστημονικές αποδείξεις που να καθιστούν αναγκαία την αναθεώρηση των ορίων ασφαλούς έκθεσης του πληθυσμού σε ραδιοκύματα, τα οποία όρια έχουν καθοριστεί από την Ε.Ε.

Οι έρευνες μάλιστα που πρόσφατα εξεδόθησαν από την Επιστημονική Επιτροπή τής Ευρωπαϊκής Ένωσης (SCENIHR) και τη Διεθνή Επιτροπή για την Προστασία από τις μη Ιοντίζουσες Ακτινοβολίες (ICNIRP) καταλήγουν στις εξής γνωμοδοτήσεις:

* Οι επιστημονικές μελέτες που έχουν εκπονηθεί ως σήμερα δεν συνδέουν την έκθεση του πληθυσμού σε ραδιοκύματα με επιπτώσεις στη δημόσια υγεία.
* Επιπλέον, δεν υπάρχουν επιστημονικές αποδείξεις που να καθιστούν αναγκαία την αναθεώρηση των ορίων ασφαλούς έκθεσης του πληθυσμού σε ραδιοκύματα, τα οποία έχουν καθοριστεί από την Ε.Ε.
Μοιραστείτε αυτό το άρθρο: :
 
Copyright © 2014. ΠΙΑΣ ΤΟ ΑΥΓΟ ΚΑΙ ΚΟΥΡΕΥΤΟ™ -Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος