Το κινητό που "κόβεται" στη μέση

26 Δεκεμβρίου 20090 σχόλια




Το κινητό που "κόβεται" στη μέση


Η Fujitsu παρουσίασε το νέο της κινητό τηλέφωνο, το οποίο χωρίζεται σε δύο κομμάτια

Η Fujitsu καινοτομεί στην αγορά κινητής τηλεφωνίας, με την παρουσίαση ενός νέου μοντέλου, το οποίο έχει τη δυνατότητα να χωρίζεται σε δύο μέρη.

Το F-04B ανακοινώθηκε αυτή την εβδομάδα και αναμένεται να κυκλοφορήσει στην Ιαπωνία στις αρχές του επόμενου έτους.

Με την πρώτη ματιά, το κινητό φαίνεται σαν ένα συνηθισμένο συρόμενο τηλέφωνο: τραβώντας το κάτω μέρος της συσκευής αποκαλύπτεται το πληκτρολόγιο. Αλλά με λίγο παραπάνω τράβηγμα και η πίσω όψη του κινητού αποκολλείται τελείως από την κύρια συσκευή.

Το μπροστινό τμήμα του τηλέφωνου διαθέτει την οθόνη, 3,4 ιντσών που υποστηρίζει τεχνολογία αφής και ότι άλλο είναι απαραίτητο ώστε να δουλεύει η συσκευή. Το πίσω μέρος του κινητού αποτελείται από ένα QWERTY πληκτρολόγιο. Τα δύο κομμάτια επικοινωνούν μέσω Bluetooth, σε απόσταση μέχρι και 10 μέτρων.

Το πάνω μέρος της συσκευής μπορεί να λειτουργήσει αυτόνομα, αφού πάνω της βρίσκεται η οθόνη αφής ενώ και τα δύο κομμάτια είναι εξοπλισμένα με μικρόφωνο και ακουστικό ώστε να υπάρχει η δυνατότητα πραγματοποίησης κλήσεων. Το πάνω μέρος περιλαμβάνει ήχο κλήσης και δόνηση ενώ το κάτω διαθέτει ένα φωτάκι ώστε να ειδοποιείται ο χρήστης για τις εισερχόμενες κλήσεις.

Η συσκευή έχει διαστάσεις 11.4x5.1x20.4 εκατοστά ενώ ζυγίζει 173 γραμμάρια. Σε κατάσταση αναμονής, η μπαταρία του κινητού διαρκεί έως 600 ώρες σε WCDMA και 400 ώρες σε GSM ενώ ο χρόνος ομιλίας φτάνει τα 300 λεπτά.

Η οθόνη έχει ανάλυση 480x960pixels ενώ η κάμερα με την οποία είναι εξοπλισμένη η συσκευή είναι της τάξης των 12.2Mpixels. Άλλα χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν GPS και HSDPA για ταχεία μεταφορά δεδομένων.

Πληροφορίες για το αν ή πότε θα διατεθεί η συσκευή και εκτός Ιαπωνίας δεν έχουν δοθεί ακόμα.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο: :
 
Copyright © 2014. ΠΙΑΣ ΤΟ ΑΥΓΟ ΚΑΙ ΚΟΥΡΕΥΤΟ™ -Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος