Κώστας Βουτσάς:«Κάνουμε όλες τις απαραίτητες προσπάθειες για ένα παιδί»

12 Μαρτίου 20150 σχόλια


Το ότι σκέφτονται να παντρευτούν και να κάνουν ένα παιδί αποκάλυψαν ο Κώστας Βουτσάς και η σύντροφός του, Αλίκη Κατσαβού σε κοινή συνέντευξή τους!
«Πως δεν το σκεφτόμαστε! Εδώ θέλουμε να κάνουνε ένα παιδί. Η αλήθεια είναι ότι ζούμε σαν παντρεμένοι. Πάντως θα μου άρεσε να μας παντρέψει ο Ηλίας Ψινάκης, είναι ένας ευφυέστατος άνθρωπος που θαυμάζω πολύ» ανέφερε ο ηθοποιός.
Παρά τα 83 του χρόνια, ο Κώστας Βουτσάς, δεν κρύβει την επιθυμία του να γίνει ξανά πατέρας, ενώ όπως αποκάλυψε η σύντροφός του, ήδη κάνουν όλες τις «απαραίτητες προσπάθειες.»
«Έχω κάνει συμφωνία με το Χάρο να βρεθούμε το 2044, οπότε έχω χρόνια μπροστά μου» είπε γελώντας ο ηθοποιός ενώ η Αλίκη συμπλήρωσε: «Είναι κάτι που θέλουμε πολύ και κάνουμε όλες τις απαραίτητες προσπάθειες για να τα καταφέρουμε αλλά είμαστε αισιόδοξοι ότι θα το ξεπεράσουμε».
Μάλιστα, ο 83χρονος ηθοποιός αποκάλυψε και πόσες φορές την εβδομάδα κάνει… σεξ!
«Μία με δύο φορές την εβδομάδα. Δεν είμαι πλέον τόσο ακμαίος όσο ήμουν. Κάποτε έκανα έρωτα ακόμα και πέντε φορές την ημέρα, αλλά τα καταφέρνω, και μάλιστα χωρίς να χρησιμοποιώ χάπια. Ρώτησα τον γιατρό μου, επειδή έχω κάνει αλλαγή βαλβίδας, και μου συνέστησε να μη χρησιμοποιώ τέτοιου είδους βοηθήματα γιατί μακροπρόθεσμα θα μου κάνουν κακό». 
Μοιραστείτε αυτό το άρθρο: :
 
Copyright © 2014. ΠΙΑΣ ΤΟ ΑΥΓΟ ΚΑΙ ΚΟΥΡΕΥΤΟ™ -Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος