Σύλληψη γνωστού Τρικαλινού βενζινοπώλη με ένταλμα της Εισαγγελίας Ηγουμενίτσας

6 Απριλίου 20130 σχόλια


Σύλληψη γνωστού Τρικαλινού βενζινοπώλη με ένταλμα της Εισαγγελίας Ηγουμενίτσας


Επιχείρηση πραγματοποίησε χθες λίγο πριν τα μεσάνυχτα, η Ασφάλεια Τρικάλων, ενεργοποιώντας ένταλμα της Εισαγγελίας  Ηγουμενίτσας.

 Οι Αστυνομικοί της Ασφάλειας Τρικάλων, πέρασαν χειροπέδες στον 38χρονο Τρικαλινό πρατηριούχο υγρών καυσίμων, που διατηρεί πρατήριο, περιφερειακά της πόλης των Τρικάλων, καθώς εκκρεμούσε το ένταλμα σύλληψης του.

Η υπόθεση αφορά την σύλληψη οδηγού νταλίκας τον περασμένο Νοέμβριο από άντρες του Λιμενικού Σώματος στην Ηγουμενίτσα, καθώς στο όχημα που εκτελούσε δρομολόγιο από Τρίκαλα προς Ιταλία,  βρέθηκαν πέρα από ποσότητες βαμβακέλαιου  και 135 κιλά χασίς.

Ο οδηγός της νταλίκας, ισχυρίστηκε στις Αρχές πως φόρτωσε το βαμβακέλαιο από το συγκεκριμένο πρατήριο υγρών καυσίμων των Τρικάλων και δήλωσε άγνοια για την ποσότητα του χασίς.

Η Εισαγγελία Ηγουμενίτσας, εξέδωσε ένταλμα σύλληψης για τον Τρικαλινό ιδιοκτήτη του πρατηρίου υγρών καυσίμων με την κατηγορία μεταξύ άλλων και της διακίνησης και εξαγωγής ναρκωτικών ουσιών.

Ο 38χρονος Τρικαλινός  πρατηριούχος υγρών καυσίμων, κρατείται στην Αστυνομική Διεύθυνση Τρικάλων, ώσπου να υπάρξει η μεταγωγή του στην Εισαγγελία Ηγουμενίτσας.
Μοιραστείτε αυτό το άρθρο: :
 
Copyright © 2014. ΠΙΑΣ ΤΟ ΑΥΓΟ ΚΑΙ ΚΟΥΡΕΥΤΟ™ -Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος