Χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα από σήμερα στα Τρίκαλα

2 Δεκεμβρίου 20110 σχόλια

Αντίστροφη μέτρηση στα Τρίκαλα για τα Χριστούγεννα δια …χειρός Χρήστου Λάππα

Με την φωταγώγηση του δένδρου της κεντρικής πλατείας της πόλης, ξεκίνησε απόψε, η …αντίστροφη μέτρηση στα Τρίκαλα για τα Χριστούγεννα.


Η πόλη φωταγωγήθηκε μέσα από τα λαμπιόνια που τοποθετήθηκαν και σε άλλα δένδρα της πλατείας, αλλά και στις όχθες του Ληθαίου ποταμού και στον πεζόδρομο της οδού Ασκληπιού.


Ο Δήμαρχος Τρικκαίων Χρήστος Λάππας, παρουσία Αντιδημάρχων του, πάτησε τον διακόπτη και το 28 μέτρων ύψους δέντρο, φωταγωγήθηκε, διαψεύδοντας όσους πίστευαν ότι θα υπάρξει… πράσινο φως.


Το …γαλάζιο φως, πλημμύρισε την κεντρική πλατεία της πόλης, συνοδευόμενο με επιφωνήματα επιδοκιμασίας και χειροκροτήματα από μικρούς και μεγάλους, που έσπευσαν στην κεντρική πλατεία για να δουν την φωταγώγηση του δένδρου.


Ο κ. Λάππας, σε δηλώσεις του, επισήμανε την αναγκαιότητα αλλαγής της ψυχολογίας των δημοτών προς το καλύτερο μέσω του …εορταστικού διακόσμου και λίγο αργότερα… επιθεώρησε τον φωτεινό διάκοσμο του Ληθαίου ποταμού και της Ασκληπιού, δηλώνοντας …απογοητευμένος που δεν είδε τις …πάπιες του Θεόδωρου Σπανού ντυμένες …Αϊ Βασίλη…

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο: :
 
Copyright © 2014. ΠΙΑΣ ΤΟ ΑΥΓΟ ΚΑΙ ΚΟΥΡΕΥΤΟ™ -Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος