Όργια σε ουζερί!!

24 Σεπτεμβρίου 20110 σχόλια



Στο καφέ ουζερί ενός 30χρονου Τρικαλινού δεκάδες άνδρες κάθε ηλικίας έκαναν καθημερινά ερωτικά όργια-πάρτι με δύο ώριμες Ουκρανές. Προχθές όμως, τις στιγμές χαλάρωσης και διασκέδασης διέκοψαν οι…
άνδρες του Τμήματος Ασφαλείας Τρικάλων που εισέβαλαν στο κατάστημα για να τους περάσουν χειροπέδες.
Σύμφωνα με την Ασφάλεια, συνελήφθησαν ο 30χρονος ιδιοκτήτης του ουζερί, μια 65χρονη κάτοικος Τρικάλων και δύο Ουκρανές, ηλικίας 50 και 54 ετών, οι οποίες εκδίδονταν έναντι αδράς αμοιβής. Το μικρό κατάστημα φέρεται να είχε μετατραπεί σε κανονικό στριπτιτζάδικο-οίκος ανοχής και ήταν το «αρχηγείο» κυκλώματος μαστροπείας στα Τρίκαλα.
Η 65χρονη, ως υπεύθυνη του καταστήματος, έκλεινε τις βίζιτες των πελατών με τις Ουκρανές που εκδίδονταν έναντι αμοιβής και οι οποίες στερούνταν πιστοποιητικών άσκησης του επαγγέλματος των εκδιδόμενων γυναικών.
Οι αστυνομικοί παρακολουθούσαν εδώ και αρκετό καιρό το ουζερί των οργίων στα Τρίκαλα και έτσι όταν βρήκαν την κατάλληλη ευκαιρία εισέβαλαν και τους συνέλαβαν επ’ αυτοφώρω. Μάλιστα, στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο όπου εκδίδονταν οι δύο αλλοδαπές βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δεκάδες ερωτικά βοηθήματα και προφυλακτικά.
Οι δράστες με τη σχηματισθείσα εις βάρος τους δικογραφία θα παραπεμφθούν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Τρικάλων. Ωστόσο, από το Τμήμα Ασφαλείας συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη και άλλων μελών του κυκλώματος που είχε απλώσει τα δίχτυα του τόσο στην πόλη των Τρικάλων όσο και σε άλλες περιοχές της Θεσσαλίας.
Μοιραστείτε αυτό το άρθρο: :
 
Copyright © 2014. ΠΙΑΣ ΤΟ ΑΥΓΟ ΚΑΙ ΚΟΥΡΕΥΤΟ™ -Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος