Νυχτερινές … «επισκέψεις» Τρικαλινών «Αγανακτισμένων» στα πολιτικά γραφεία

2 Ιουλίου 20110 σχόλια

Από την «κρεμάλα» των βουλευτών στα …σπρέι των πολιτικών γραφείων οι «Αγανακτισμένοι» των Τρικάλων


Με πορεία στους κεντρικούς δρόμους και συνθήματα κατά των πολιτικών, πραγματοποιήθηκε απόψε αργά το βράδυ, πορεία «Αγανακτισμένων» στα Τρίκαλα.

Οι περίπου 50 διαδηλωτές που συμμετείχαν στην πορεία, κατευθύνθηκαν στα πολιτικά γραφεία των 5 τοπικών βουλευτών και όπου παρέμεναν από 5 περίπου λεπτά στο καθένα, φωνάζοντας συνθήματα κατά του βουλευτή και εν συνεχεία, βάζανε με σπρέι την … υπογραφή της διαμαρτυρίας.

Αρχικά, βρέθηκαν στο κτήριο που στεγάζει το γραφείο του βουλευτή του ΠαΣοΚ Χρήστου Μαγκούφη, αναγράφτηκαν τα συνθήματα «Χούντα», «Ελευθερία», «Δεν είμαστε πελάτες σας, είμαστε πολίτες να φοβάστε…» και μαύρισαν την ταμπέλα της εισόδου του κτηρίου.

Ακολούθησε το πολιτικό γραφεία του βουλευτή της Ν.Δ. Νίκου Λέγκα, όπου σβήσανε με κόκκινο σπρέι την ταμπέλα του πολιτικού γραφείου και αναγράψανε τα συνθήματα «καθήκι» και «κάτω η χούντα».

Επόμενη στάση των «Αγανακτισμένων» το πολιτικό γραφείο του βουλευτή του ΠαΣοΚ Χρήστου Χάϊδου, όπου γράφθηκε το σύνθημα «χάος καμιά ελπίδα».

Στην συνέχεια, κατευθύνθηκαν στο πολιτικό γραφείο της βουλευτή του ΠαΣοΚ Σούλας Μερεντίτη και γράφθηκαν συνθήματα στο πλατύσκαλο και στον τοίχο του κτηρίου «Πασόκια ληστές», «ΤΝΤ στο ΔΝΤ», «κάτω η χούντα».

Οι νυχτερινές … «επισκέψεις» των αγανακτισμένων, ολοκληρώθηκε στο πολιτικό γραφείο του βουλευτή της Ν.Δ. Σωτήρη Χατζηγάκη με τα συνθήματα στην πρόσοψη του γραφείου «ΟΠΕΚΕΠΕ, ΑΓΡΟΓΗ, ΘΕΜΙΣ» και «ψόφα» στην θέση του ονόματός του.

Το μήνυμα που έστειλαν σαφέστατο πως θεωρούν ότι και οι 5 βουλευτές του Νομού, είναι συνυπεύθυνοι για την οικονομική κατάσταση της χώρας, ειδικά μετά και την ψήφιση του έστω και …μισού Εφαρμοστικού Νόμου για το Μεσοπρόθεσμο και από την Ν.Δ.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο: :
 
Copyright © 2014. ΠΙΑΣ ΤΟ ΑΥΓΟ ΚΑΙ ΚΟΥΡΕΥΤΟ™ -Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος