Χαστούκια και κλωτσιές σε υπάλληλο IKA Πυργου

10 Ιουνίου 20110 σχόλια

Με τη βία αποφάσισε να λύσει τις διαφορές του ένας συνταξιούχος στο ΙΚΑ Πύργου. Θεώρησε τους υπαλλήλους υπαίτιους για την πολύμηνη καθυστέρηση έκδοσης της σύνταξης του. Έδειρε και τη Διευθύντρια.

Αναστατώθηκε το υποκατάστημα ΙΚΑ πύργου, όταν ασφαλισμένος του ΙΚΑ και η κόρη του που τον συνόδευε, διαπληκτίστηκαν με τη Διευθύντρια του υποκαταστήματος και στη συνέχεια με υπαλλήλους του ιδρύματος.

Αιτία στάθηκε η πολύμηνη αργοπορία της έκδοσης σύνταξης του εν λόγω ασφαλισμένου.

Σύμφωνα με όσα δήλωσε στο iliapress.gr τηλεφωνικώς η Διευθύντρια, ο συνταξιούχος και η κόρη του, την χαστούκισαν και χτύπησαν με κλωτσιά έναν υπάλληλο.

Πρόσθεσε μάλιστα: "Θλίβομαι για το γεγονός, αλλά δεν μπορούμε άμεσα να ελέγξουμε 1300 φακέλους συνταξιοδότησης".

Από την πλευρά τους, ο συνταξιούχος και η κόρη του, υποστηρίζουν πως η Διευθύντρια τους αντιμετώπισε εχθρικά και τους μίλησε απρεπώς, παρουσία και συγκεκριμένου υπαλλήλου, ο οποίος, όπως δήλωσαν, παίζει το ρόλο του... σωματοφύλακα της Διευθύντριας.

Ο εν λόγω υπάλληλος, σύμφωνα πάντα με όσα υποστηρίζει η πλευρά του συνταξιούχου, μαζί και με άλλους υπαλλήλους προσπάθησαν βίαια να τους βγάλουν έξω από το γραφείο.

Από την πλευρά του ΙΚΑ έχει υποβάλλει μήνυση κατά του συνταξιούχου και της κόρης του, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες αναμένεται και η κατάθεση μηνύσεων και από την άλλη πλευρά.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ VIDEO

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο: :
 
Copyright © 2014. ΠΙΑΣ ΤΟ ΑΥΓΟ ΚΑΙ ΚΟΥΡΕΥΤΟ™ -Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος