Πολιορκήθηκε το γραφείο του Πολιτικού Μηχανικού στα Τρίκαλα

22 Μαρτίου 20110 σχόλια




Ομάδα Αλβανών με χαρτιά στα χέρια «πολιόρκησε» και σήμερα σε κεντρική οδό της πόλης των Τρικάλων το γραφείο του Πολιτικού Μηχανικού που φέρεται να εμπλέκεται σε υπόθεση με πλασματικά ένσημα, με τους διαμαρτυρόμενους να καταγγέλλουν πως έχουν πέσει θύματα εξαπάτησης από τον Πολιτικό Μηχανικό.





Πολιορκήθηκε το γραφείο του Πολιτικού Μηχανικού στα Τρίκαλα

Λίγο αργότερα, ένα περιπολικό της Αστυνομίας με 3 Αστυνομικούς που έφτασε στο σημείο (για άλλο λόγο), οδήγησε στην οικειοθελή απομάκρυνση των εξαγριωμένων Αλβανών, ενώ οι φωνές τους και οι διαμαρτυρίες, προκαλούσαν την συγκέντρωση περαστικών που αντιλαμβάνονταν ότι κάτι είχε συμβεί….

Τα πνεύματα ηρέμησαν μετά από λίγη ώρα, αλλά όλα έδειχναν πως η αναστάτωση είναι τεράστια, καθώς υπάρχουν δεκάδες Αλβανοί που ζητούν χρήματα από τον Τρικαλινό Πολιτικό Μηχανικό.

Για την υπόθεση, οι πληροφορίες του trikalanews.gr, αναφέρουν πως έχουν ενημερωθεί από τους καταγγέλλοντες όλες πλέον οι αρμόδιες Αρχές και αναμένονται επίσημες ανακοινώσεις για την υπόθεση από αρμόδια χείλη, καθώς γίνεται λόγος για 100 τουλάχιστον Αλβανούς και για τουλάχιστον 3.000 ένσημα…

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο: :
 
Copyright © 2014. ΠΙΑΣ ΤΟ ΑΥΓΟ ΚΑΙ ΚΟΥΡΕΥΤΟ™ -Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος