Μαχαίρωσαν νεαρό Τρικαλινό στην Ασκληπιού στα Τρίκαλα

7 Φεβρουαρίου 20110 σχόλια

Στις 2.05΄σήμερα το μεσημέρι, ομάδα νεαρών, επιτέθηκε σε νεαρό στην οδό Ασκληπιού έξω από το video-club «Seven» και τον τραυμάτισε με μαχαίρι σε σημεία του σώματος τουλάχιστον δύο φορές.Mια ομάδα νεαρών,μαχαίρωσαν ένα νεαρό άτομο στο λαιμό και στην κοιλιά. Ο νεαρός ανέβηκε σε μηχανάκι που οδηγούσε άλλος και πήγε

στο Νοσοκομείο. Σύμφωνα με τους αυτόπτες μάρτυρες, προηγήθηκε καυγάς μεταξύ του θύματος και των τριών δραστών και στη συνέχεια ένας από τους νεαρούς που είναι ηλικίας περίπου 25 έως 30 χρόνων, μαχαίρωσε το θύμα στο λαιμό και την κοιλιά.
Ο νεαρός που μαχαιρώθηκε, αιμόφυρτος, ανέβηκε σε ένα μηχανάκι που οδηγούσε άλλος και πήγαν στο Νοσοκομείο, αφού πρώτα υπόδειξε τους αστυνομικούς ποιοι των μαχαίρωσαν.
Αμέσως οι νεαροί δράστες επιβιβάστηκαν σε μια μερσεντές που ήταν παρκαρισμένη μπροστά από την πλατεία Χατζηπέτρου και ήταν έτοιμοι να φύγουν.
Εκείνη τη στιγμή οι αστυνομικοί επενέβησαν, τους ακινητοποίησαν και τους έβγαλαν από το αυτοκίνητο περνώντας τους αμέσως χειροπέδες. Πριν, οι νεαροί είχαν πετάξει κάτω τον σουγιά (πολύεργαλείο), μπροστά από το αυτοκίνητο, τον οποίο περισυνέλεξαν οι άνδρες της αστυνομίας που σε μηδέν χρόνο πραγματοποίησαν τη σύλληψη.
Οι νεαροί μεταφέρθηκαν στην ασφάλεια Τρικάλων όπου ανακρίνονται αυτή την ώρα.
Μοιραστείτε αυτό το άρθρο: :
 
Copyright © 2014. ΠΙΑΣ ΤΟ ΑΥΓΟ ΚΑΙ ΚΟΥΡΕΥΤΟ™ -Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος