Εξάρθρωση σπείρας που είχε ρημάξει πολλούς Τρικαλινούς

27 Ιανουαρίου 20110 σχόλια

Τέσσερις τσιγγάνοι και ένας αλλοδαπός είχαν ρημάξει σπίτια στα Τρίκαλα και τα χωριά, αποκομίζοντας λεία αξίας πάνω από 300.000 ευρώ!
Αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Τρικάλων μετά πολύμηνη παρακολούθηση κατάφεραν να...
εξαρθρώσουν το κύκλωμα που κατηγορείται για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης και που αποτελείται από έναν 54χρονο τσιγγάνο που φέρεται ως εγκέφαλος της σπείρας, τρεις επίσης τσιγγάνους ηλικίας 34, 28 και 36 ετών αντίστοιχα και ένας αλλοδαπό ηλικίας 31 ετών.
Σύμφωνα με την αστυνομία, οι δράστες είχαν διαπράξει 40 διαρρήξεις και κλοπές εις βάρος οικιών στις παρυφές της πόλης των Τρικάλων απ’ όπου αφαίρεσαν. κοσμήματα, χρυσαφικά, μετρητά και χρυσές λίρες συνολικής αξίας 300.000 ευρώ, ενώ κατηγορούνται και για μια ληστεία εις βάρος γυναίκας από την οποία αφαίρεσαν με τη χρήση βίας το ποσό των 10.000 ευρώ.
Επίσης, η πενταμελής σπείρα έκλεψε και πέντε πινακίδες κυκλοφορίας τις οποίες τοποθετούσαν πάνω στο αυτοκίνητο που χρησιμοποιούσαν στις μετακινήσεις τους.
Στο πλαίσιο της αστυνομικής έρευνας διαπιστώθηκε ότι παρότι οι πέντε δράστες ήταν άνεργοι διέθεταν πολυτελή και μεγάλου κυβισμού αυτοκίνητα.
Αξίζει να σημειωθεί ότι μέχρι στιγμής τα κλοπιμαία δεν έχουν βρεθεί καθώς, πως εκτιμά η Αστυνομία, αυτά διοχετεύτηκαν σε άγνωστους κλεπταποδόχους.
Μοιραστείτε αυτό το άρθρο: :
 
Copyright © 2014. ΠΙΑΣ ΤΟ ΑΥΓΟ ΚΑΙ ΚΟΥΡΕΥΤΟ™ -Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος