Μακελειό στην άσφαλτο με επτά νεκρούς και δύο τραυματίες στα Τρίκαλα

27 Σεπτεμβρίου 20100 σχόλια

Tο τραγικό δυστύχημα με τους 7 νεκρούς, που συνέβη σήμερα λίγο πριν τις 5 απόγευμα, στην Εθνική οδό Τρικάλων – Λάρισας, έξω από το χωριό Πετρόπορος.


Συγκεκριμένα, στις 16.40 το μεσημέρι ΙΧ επιβατικό αυτοκίνητο με αριθμό κυκλοφορίας ΡΙΗ 9453 στο οποίο επέβαιναν 5 άτομα, πατέρας, μητέρα, δύο νήπια και η νύφη του οδηγού, συγκρούστηκε κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες με το ΤΚΒ 7768 στο οποίο επέβαιναν τρία άτομα νεαρής ηλικίας.

Εκτός οδοστρώματος έχει βρεθεί και φορτηγό με αριθμό κυκλοφορίας ΤΚΝ 7488.

Ο απολογισμός τρομακτικός καθώς από το πρώτο όχημα έχουν ανασυρθεί νεκροί ο οδηγός Νίκος Νάτσινας η νύφη του και τα δύο ανήλικα παιδιά 18 μηνών και 4,5 ετών, ενώ στο νοσοκομείο μεταφέρθηκε η σύζυγος του οδηγού.

Από το δεύτερο ΙΧ επιβατικό ανασύρθηκαν νεκροί και οι τρεις νεαροί επιβαίνοντες ενώ έχει τραυματιστεί πολύ ελαφρά ο οδηγός του φορτηγού, στην μαρτυρία του οποίου στηρίζεται η τροχαία για να εντοπίσει τα αίτια της τραγωδίας.

Στο σημείο που έχει διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων έχουν βρεθεί Πυροσβεστικές δυνάμεις με το έργο των Πυροσβεστικών να συντονίζει ο Περιφερειακός Διευθυντής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Θεσσαλίας.

Η κυκλοφορία των οχημάτων διεξάγεται από παράδρομους ενώ συλλέγονται στοιχεία από την τροχαία Τρικάλων για τα ακριβή αίτια του απίστευτου αυτού τροχαίου δυστυχήματος.ΝΕΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Πριν λίγα λεπτά, επιβεβαιώθηκαν από την Αστυνομική Διεύθυνση Τρικάλων, τα ονόματα των νεκρών, ενώ επιβεβαιώθηκαν και οι αρχικές υποψίες ότι το φορτηγό που οδηγούσε 44χρονος, είχε άμεση εμπλοκή στην τραγωδία.

Σύμφωνα με ανακοίνωση, ο οδηγός που μετέφερε πρόβατα στο φορτηγό, και κατευθυνόταν προς Λάρισα, μπήκε κάτω από άγνωστες συνθήκες, στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας και συγκρούστηκε μετωπικά και διαδοχικά με τα δύο ΙΧΕ αυτοκίνητα που κατευθυνόταν προς Τρίκαλα.

Την ίδια ώρα η τραγωδία με τους επτά νεκρούς και την μία τραυματισμένη γυναίκα κάνει το γύρω της Ελλάδας σε όλα τα ΜΜΕ ενώ αξιοσημείωτη είναι η σύμπτωση του πολύνεκρου τροχαίου δυστυχήματος που συμπίπτει χρονικά με το πολύνεκρο τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε σαν σήμερα πριν από έξι χρόνια και που είχε βυθίσει στο πένθος πάλι στην Φαρκαδόνα με τον θάνατο 7 μαθητών του Λυκείου.


Μοιραστείτε αυτό το άρθρο: :
 
Copyright © 2014. ΠΙΑΣ ΤΟ ΑΥΓΟ ΚΑΙ ΚΟΥΡΕΥΤΟ™ -Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος