Γκρέμισε με τρακτέρ το σπίτι του αδερφού του!(Ηλεία)

24 Σεπτεμβρίου 20100 σχόλια

Οι οικογενειακές διαφορές που είχε με τον αδελφό του, «θόλωσαν» το μυαλό ενός αγρότη στην Ηλεία, αλλά και των δύο παιδιών του τα οποία τον ακολούθησαν όταν αναζητούσε τον θείο τους με το… τρακτέρ τους για να τον σκοτώσει παρασύροντάς τον κάτω από τις ρόδες!




Το ασυνήθιστο περιστατικό συνέβη στην περιοχή Νησί της Βουπρασίας, όταν ο δράστης βγήκε… παγανιά με το τρακτέρ στο οποίο επέβαιναν και οι δυο γιοι του. Για καλή τύχη του υποψήφιου θύματος, την ώρα που τον αναζητούσαν απουσίαζε κι έτσι γλίτωσε. Δεν συνέβη, όμως, το ίδιο με το… σπίτι του, που πλήρωσε την μανία του επίδοξου «Κάιν»!

Ο αλλόφρων αγρότης άρχισε να πέφτει με το τρακτέρ πάνω στους τοίχους, με αποτέλεσμα να προκαλέσει σημαντικές φθορές στο σπίτι! Ανάστατοι οι ένοικοι του σπιτιού βγήκαν έξω και ακολούθησε συμπλοκή μεταξύ συγγενών, η οποία είχε ως αποτέλεσμα να τραυματιστούν τρεις από αυτούς, οι οποίοι μεταφέρθηκαν για νοσηλεία στο Κέντρο Υγείας της Βάρδας. Οι αστυνομικοί της περιοχής ερευνούν για να εντοπίσουν τους δράστες, που φρόντισαν να εξαφανιστούν.
Μοιραστείτε αυτό το άρθρο: :
 
Copyright © 2014. ΠΙΑΣ ΤΟ ΑΥΓΟ ΚΑΙ ΚΟΥΡΕΥΤΟ™ -Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος