Τα Τρίκαλα υποδέχθηκαν τον Στέλιο Βάσκο

6 Ιουνίου 20100 σχόλια


Ο Τρικαλινός ποδηλάτης έφτασε, με καθυστέρηση μιας ημέρας, τέσσερα λεπτά μετά τις 7 το απόγευμα, στο Δημαρχείο Τρικάλων εκεί όπου ξεκίνησε το μεσημέρι της Πέμπτης για να διανύσει 1600 χλμ με το ποδήλατο.


Βάζοντας γι ακόμα μία φορά σε τρομερή δοκιμασία τον οργανισμό του ο Στέλιος Βάσκος πάλεψε κόντρα στις φυσικές ανθρώπινες αντοχές αλλά και στα φυσικά καιρικά φαινόμενα, που τον λύγισαν χθες το βράδυ 80 χλμ έξω από την Θεσσαλονίκη.


Αυτό όμως απλά καθυστέρησε την προσπάθεια του Τρικαλινού ποδηλάτη που ολοκληρώθηκε πριν από λίγη ώρα μέσα σε αποθέωση στο Δημαρχείο Τρικάλων.


Εκεί τον περίμενε και η σύζυγός του με μία ανθοδέσμη, εκεί τον περίμενε και ο Δήμαρχος της πόλης Μιχάλης Ταμήλος, για να του δώσει ένα αναμνηστικό μετάλλιο και να προαναγγείλει ότι θα έρθει πρόταση στο Δημοτικό Συμβούλιο για απονομή του χρυσού μεταλλίου της πόλης στον Στέλιο Βάσκο.


Ο Τρικαλινός ποδηλάτης συνοδεία δεκάδων οχημάτων μπήκε στην πόλη των Τρικάλων αφού από την Καλαμπάκα μέχρι τα Τρίκαλα κομβόι αυτοκινήτων και δικύκλων συνόδευσε τον 57χρονο αθλητή στο σημείο του τερματισμού.


Μόλις τερμάτισε το πλήθος άρχισε να πέφτει πάνω του και να τον σηκώνει στα χέρια ενώ άρχισε και πάλι η βροχή που ταλαιπώρησε τον Τρικαλινό αθλητή σε διάφορα σημεία της διαδρομής.


Τώρα όμως την βροχή θα την απολαμβάνει από το Νοσοκομείο Τρικάλων όπου μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο συγκινημένος από την υποδοχή του κόσμου και με εμφανώς χωρίς άλλες δυνάμεις καθώς ήταν εντυπωσιακό το σπριντ που πραγματοποίησε στην τελική ευθεία υπό την αποθέωση του πλήθους.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο: :
 
Copyright © 2014. ΠΙΑΣ ΤΟ ΑΥΓΟ ΚΑΙ ΚΟΥΡΕΥΤΟ™ -Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος