Το μεγάλο ταξίδι του Στέλιου

6 Ιουνίου 20100 σχόλια

Αύριο στις 12 το μεσημέρι μπροστά από το Δημαρχείο αναχωρεί ο Στέλιος Βάσκος για το ταξίδι των 1600 χιλιομέτρων


Ο Στέλιος Βάσκος είναι έτοιμος για το μεγάλο ταξίδι του. Σήμερα στις 12 το μεσημέρι θα ξεκινήσει μπροστά από το Δημαρχείο με στόχο να διανύσει 1600 χιλιόμετρα μέσα από τρεις χώρες (Ελλάδα, Βουλγαρία, Τουρκία) σε 60 ώρες χωρίς στάση!
Ο παλιός διεθνής ποδηλάτης που είχε επιχειρήσει πέρυσι ένα παρόμοιο εγχείρημα με στόχο να πάει και να έρθει στην Κωνσταντινούπολη χωρίς στάση (σταμάτησε στην επιστροφή στην Θεσσαλονίκη) επιχειρεί φέτος κάτι παρόμοιο με όπλο την περσινή εμπειρία τόσο του ιδίου όσο και της οργανωτικής επιτροπής που θα τον ακολουθήσει.
Ο ίδιος μιλώντας για τοε εγχείρημα του προ ημερών τόνισε πολλές φορές ότι το μυστικό είναι να διατηρήσει σταθερό τέμπο καθ’ όλη την διάρκεια ενώ φέτος έχει δώσει ιδιαίτερη βαρύτητα σε σημαντικές λεπτομέρειες όπως η διατροφή και τα υγρά που θα πρέπει να λαμβάνει.
Αρκετές Τρικαλινές επιχειρήσεις συνεισφέρουν οικονομικά ώστε να καλυφθούν τα έξοδα της αποστολής ενώ το ποσό που θα μείνει θα δοθεί σε κοινωφελείς σκοπούς όπως ακριβώς έγινε και πέρυσι.
Αυτό που είναι σημαντικό είναι σήμερα όλοι στις 12 το μεσημέρι να βρεθούμε στο Δημαρχείο για να προϋπαντήσουμε τον Στέλιο και να του ευχηθούμε να επιστρέψει πίσω γερός…
Μοιραστείτε αυτό το άρθρο: :
 
Copyright © 2014. ΠΙΑΣ ΤΟ ΑΥΓΟ ΚΑΙ ΚΟΥΡΕΥΤΟ™ -Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος