Απεργία πείνας απο πρώην δημοτικο υπαλλήλο(ΑΜΕΑ)

8 Μαΐου 20100 σχόλια


Πέμπτη, 06 Μαΐου 2010

Φτου σου να ντρέπεσαι, ψεύτη, δεν μου δίνεις τα λεφτά και πάλι φτου σου...!

Ραδιοφωνικές...ροχάλες !


Πριν από λίγο, στο ράδιο ζυγός, αντιπαράθεση του πρώην δημοτικού υπαλλήλου που κάνει απεργία πείνας στο Μεγαλοχώρι και του δημάρχου Εστιαιώτιδος Γιάννη Περιστέρη.

Ο πρώην υπάλληλος έχει στήσει ένα ράντσο στον προαύλιο χώρο του Δημαρχείου Εστιαιώτιδας στο Μεγαλοχώρι και επιμένει ότι θα παραμείνει μέχρι να του καταβληθεί το ποσό που του οφείλεται από την απόλυσή του.

Ο κ. Περιστέρης ισχυρίστηκε ότι δεν υπάρχει κανένα επίσημο έγγραφο, από το οποίο προκύπτει η οφειλή προς τον πρώην δημοτικό υπάλληλο, και δεν μπορεί ο Δήμος να του δώσει χρήματα.





«Στέγασε» τα όνειρά του σε ράντζο, έξω από το Δημαρχείο Εστιαιώτιδας στα Τρίκαλα, καταγγέλλοντας τον δήμο, γιατί τον απέλυσε και δεν του δίνει τα δεδουλευμένα μηνών.




Απελπισμένος, γιατί, όπως λέει, κινδυνεύει να πάει στη φυλακή, αποφάσισε να παραμείνει έξω από το δημαρχείο και να κάνει απεργία πείνας, έως ότου δικαιωθεί.
«Ξεκινάω απεργία πείνας, είμαι 25 χρόνια ανάπηρος, με απολύσανε και δεν μου δίνουν τα λεφτά μου. Δεν ρωτούν πώς περνάω και αν έχω χρήματα. Αντί να κάνω κακό σε αυτούς και να πάω φυλακή, προτίμησα να πεθάνω εδώ στο ράντζο» ανέφερε στο trikalanews.gr ο απεργός.
Όπως ισχυρίζεται, η δημοτική Αρχή τού οφείλει 6.800 ευρώ μαζί με τους νόμιμους τόκους από δικαστική απόφαση για δεδουλευμένα που δεν κατεβλήθησαν.
Τελείως διαφορετική η άποψη του δημάρχου Εστιαιώτιδας, Ιωάννη Περιστέρη.
«Υπήρχε οφειλή που την εισέπραξε, μπλοκάροντας με τη δικαστική απόφαση τραπεζικό λογαριασμό του δήμου, του δώσαμε και χρήματα και συνολικά πρέπει να επιστρέψει στον δήμο και 300 ευρώ. Δεν ξέρω γιατί το κάνει αυτό, δημοκρατία έχουμε, ο καθένας μπορεί να λέει ό,τι θέλει, αλλά ο δήμος δεν έχει λάβει από πουθενά επίσημο έγγραφο, ότι οφείλουμε χρήματα σε αυτόν τον πρώην εργαζόμενο» ανέφερε ο κ. Περιστέρης.
Πηγή: trikalanews


Μοιραστείτε αυτό το άρθρο: :
 
Copyright © 2014. ΠΙΑΣ ΤΟ ΑΥΓΟ ΚΑΙ ΚΟΥΡΕΥΤΟ™ -Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος